Reviews


Op 1 april 2022 ben ik gestart als Locatiemanager van Sportcentrum Rijkerswoerd te Arnhem. Deze locatie is de thuisbasis van handbalvereniging DFS. Het heren en dames 1 team spelen op hoog niveau en hierdoor met het natuurproduct hars dat voor een betere grip zorgt. Deze hars is voor menig sporthal-beheerder een doorn in het oog en zo ook bij mij toen ik er begon. Niet zozeer omdat zij met hars spelen (tenslotte is dit goedgekeurd door het Sportcentrum), maar ondanks de vele uren die erin gestoken werden kregen wij onder andere de vloer onvoldoende schoon waardoor andere gebruikers last ondervonden. Ook na het wijzigen van onze werkwijze bleef het resultaat uit. Enige verbetering was wel zichtbaar nadat wij een opzit schrob- zuigmachine hadden aangeschaft, maar nog waren we niet super tevreden.  

In het najaar van 2022 kwam ik in contact met Marco Teering van Easy Sportline. Hij zou een wondermiddel hebben…. Easy Blue. Niet geschoten is altijd mis was de gedachte, dus hebben wij een aantal weken proefgedraaid met Easy Blue met eindelijk een verbeterd resultaat!  Het merendeel van de harsplekken op vloer werden na de trainingen direct weggepoetst, in de ochtenden werd het restant ook weggewerkt. Niet alleen de gebruikers waren uitermate blij met deze ontwikkeling, maar ook het moraal van de medewerkers ging omhoog. Niets motiveert meer dan resultaat!

De ontwikkelingen bij Easy Sportline hebben echter niet stilgestaan. Marco kwam met de harsverwijderaar Easy Fast Clean in combinatie met de Easy Floor Sprayer. Een apparaat dat Easy Fast Clean beter over de vloer verspreidt en makkelijk in gebruik te nemen is. Omdat er als het ware een deken gelegd wordt is de werking van Easy Fast Clean optimaal. Na een aantal minuten kan er al met de schrob-zuigmachine gewerkt worden om de vlekken te verwijderen. Het resultaat is zo goed dat we nu tijd en water besparen omdat de vloer nu in 1 keer gereinigd wordt. Dus geen opvolging meer de volgende ochtend. Wij zijn superblij met de werking van Easy Fast Clean en de samenwerking met Marco Teering van Easy Sportline. 

Jos Peters.